Logotype
Logotype
Logotype

Terveydenhuollossa tehokkaan hoitotyön edellytyksenä on toimivat järjestelmät, jotka pystyvät käsittelemään potilastietoa sen alkuperästä ja muodosta riippumatta. KIBI ratkaisulla luot yhtenäisen ja toimivan potilastietojen hallinta- ja säilytysjärjestelmän. Digitoi paperimuotoiset asiakirjat sähköiseen muotoon, ja liitä ne järjestelmäsyntyisen sähköisen potilastiedon kanssa yhteen ja samaan järjestelmään.  Potilastietojen helppo löytäminen ja niiden nopea hyödyntäminen hoitotilanteessa, luovat turvallisen perustan oikeiden hoitopäätöksien tekemiselle.

Medical Documentation
asiakirjojen digitointiratkaisu


Asiakirjojen katselu

Kaikki tarvittavat potilasasiakirjat voi avata yhteen näkymään.

Saat nopeasti kaikki tarvittavat potilastiedot käyttöösi tukemaan päätöksentekoa. Voit tarkastella asiakirjoja eri aikajaksoilta tai valita ne aukeamaan katselimeen erikoisaloittain tai klinikoittain tavalla mikä parhaiten palvelee käyttötarkoitustasi. Voit avata samaan katselimeen useita eri asiakirjoja riippumatta niiden alkuperästä, lähdejärjestelmästä tai tiedostomuodosta, valitse haluamasi ja katselin näyttää kaikki valitut asiakirjat yhdessä ja samassa näkymässä. KIBI katselin tukee sinua työssäsi, eikä sinun tarvitse tietää missä järjestelmässä potilastiedot on tuotettu. KIBI järjestelmä integroituu lääketieteellisten laitteiden ja terveydenhuollon järjestelmien kanssa standardeja rajapintoja käyttäen.

Katselimen perustoimintoja voi laajentaa asiakirjojen katselusta, valokuvien ja videoiden tulkintaan ja muokkaukseen – räätälöi KIBI katselimesta itsellesi työväline, jolla voit katsoa ja analysoida eri tutkimuslaitteiden tuottamaa potilastietoa niiden alkuperäisessä muodossa, potilasturvallisuuden säilyessä toimintojen keskipisteenä.

Käyttöliittymällä on merkitystä
Selkeys, tehokkuus ja turvallisuus ovat KIBI katselimen kolme perustekijää. Vakaan teknisen alustan ja selkeän käyttöliittymän avulla pystyt helposti luomaan yleisnäkymän potilaan tietoihin ja liikkumaan kätevästi potilaan hoito- ja tutkimustietojen välillä kertakirjautumisella yhden istunnon aikana. KIBI katselin, tukee yleisimpiä asiakirja, valokuva, video ja eri tutkimuslaitteiden tuottamia tiedostomuotoja.

KIBI katselin lyhyesti:
• Näyttää digitoidut asiakirjat ja erimuotoiset sähkösyntyiset tutkimukset ja raportit yhdessä ja samassa helppokäyttöisessä selainpohjaisessa käyttöliittymässä.
• Kokoaa, luokittelee ja indeksoi kaikki tallennettavat asiakirjat ja linkittää ne potilaan muihin tietoihin.
• Tuki yleisille integrointi- ja tallennustekniikoille, kuten XDS, HL7 ja VNA.

Tuote-esite
Produktblad
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Asiakirjojen luokittelu

Nopea ja helppo pääsy tärkeisiin potilastietoihin.

Luokittelu
Luokittele ja indeksoi asiakirjat, jotta löydät tiedot järjestelmästä nopeasti ja helposti –  ajasta ja paikasta riippumatta. Luokittelemalla asiakirjat huolellisesti varmistat, että potilasasiakirjat ovat järjestelmässä tallennettuna ja oikeilla indeksitiedoilla varustettuna. Luokittelua voi tehostaa monella eri tavalla, hyödyntämällä viivakoodeja tai merkintunnustusohjelmistoa nopeuttamaan ja automatisoimaan asiakirjojen indeksitietojen tunnistusta ja tallennusta säilytysjärjestelmään. Samoja tietojen tallennusmenetelmiä voit soveltaa myös hallinnollisiin asiakirjoihin, kuten henkilöstötietoihin ja talousosaston materiaaleihin.

Jaa sivut
Facebook Linkedin

Asiakirjojen digitointi

Digitoi paperimuotoiset asiakirjat mahdollisimman aikaisessa vaiheessa käsittelyprosessia, jolloin vältyt paperiasiakirjojen kierrättämiseltä ja niiden joutumiselta väärään paikkaan. Digitoi, indeksoi ja tallenna asiakirjat KIBin säilytysjärjestelmän piiriin. Käytä digitoitujen asiakirjojen jälleen hakuun ja katseluun monipuolista KIBI asiakirjakatselinta. KIBI on terveydenhuollon asiakirjojen digitointijärjestelmien markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Digitaalisuus on tätä päivää!
Terveydenhuollon alalla liikkuu edelleen suuria määriä paperisia asiakirjoja, lähetteitä, liitteitä, raportteja, tutkimuksia jne. Useat sairaalat Pohjoismaissa luottavat KIBIn digitointiratkaisuihin. Meillä on erinomaiset laite- ja ohjelmistotuotteet sekä keskitetyn että hajautetun järjestelmän toteutukseen. KIBIn digitointiratkaisut ovat helpottaneet ja nopeuttaneet monen Pohjoismaisen sairaalan siirtymistä ”paperiton sairaala” toimintamalliin. KIBI ratkaisu sisältää kaikki tarvittavat laitteet, ohjelmistot ja palvelut, jotka tarvitaan digitoinnin aloittamiseen ja toiminnan muuttamiseen kohti – digitaalista sairaalaa.

Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn