Logotype
Logotype
Logotype

KIBI Clinical Suite on uraauurtava terveydenhuollon tietojärjestelmä, joka yksinkertaistaa ja tehostaa tiedon saatavuutta integroimalla lääketieteelliset kuvat, videot, asiakirjat ja EKG:t yhteen näkymään. KIBI Clinical Suiten lähtökohtana on mahdollisimman korkea potilasturvallisuus. KIBI järjestelmä täydentää erinomaisesti potilaskertomuksen tietoja ja tarjoaa hoitohenkilöstölle suoran pääsyn kaikkiin potilastietoihin, mikä nopeuttaa ja helpottaa oikean diagnoosin tekemistä. KIBI Clinical Suite asettaa potilaan hoidon etusijalle.

Kaikki potilastiedot yhteen näkymään
Nykypäivänä hoitoalalla on käytössä monia erillisiä järjestelmiä, jotka eivät ole integroitu potilaskertomusjärjestelmiin. KIBI Clinical Suite integroi nämä erilliset järjestelmät siten, että niiden tuottamat potilastiedot ovat käytettävissä suoraan potilaskertomusjärjestelmästä käsin. KIBI Clinical Suiten sisältämät potilastiedot voidaan jakaa kolmeen ryhmään.

Medical Imaging: Käsittelee kuvien ja videoiden tallennusta ja diagnostiikkatyökaluja, esim. endoskopia, mikroskopia, lääketieteelliset videot, valokuvat, röntgenkuvat, ultraäänitutkimukset jne.

Cardiology: Vastaanottaa EKG-laitteistojen signaaleja laitteistovalmistajasta riippumatta ja tarjoaa EKG-rekisteröintien katseluun monipuolisen signaalikatselimen diagnostiikkatyökaluineen.

Medical Documentation: Potilaanhoidossa käsitellään suuria määriä paperiasiakirjoja, sähköposteja ja diagnostisia asiakirjoja muista sairaanhoitojärjestelmistä. KIBI Clinical Suitella nämä asiakirjat voidaan tallentaa digitaaliseen muotoon ja yhdistää jälleenhaettavaksi potilaskertomusjärjestelmästä käsin.

Lisätietoja saat klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn