Logotype
Logotype
Logotype

KIBI becomes a part of CSAM!

 

In May, KIBI and CSAM signed an agreement whereby CSAM acquires KIBI. CSAM and KIBI’s shared focus is to provide innovative niche eHealth solutions throughout the Nordics. Together, CSAM and KIBI will offer an unmatched portfolio of software solutions in the medical documentation, imaging and connected healthcare domains, providing more value to hospitals, patients and healthcare providers.

 

Click here to read KIBI’s announcement >>>

Click here to read CSAM’s announcement >>>

Julkaistu: 2019-05-21
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn