Logotype
Logotype
Logotype

KIBI mukana Hylandin Euroopan OnBase Summit 2018 tapahtumassa

Vuoden 2018 OnBase Summit pidetään 7.-8. päivä marraskuuta Frankfurtissa. Osallistu ja opi uutta Terveydenhuollon ratkaisuistamme!

Tapahtuma on Terveydenhuollon ITC asiantuntijoille, järjestelmäarkkitehdeille sekä OnBase järjestelmän loppu- ja pääkäyttäjille. 2018 OnBase Summit tapahtumassa esitellään uusimmat OnBase ratkaisut, tarjotaan mahdollisuus tavata Hylandin asiantuntijoita sekä jakaa omia kokemuksia muiden OnBase käyttäjien kanssa.

OnBase Summit järjestetään hotelli InterContinental Franfurtin tiloissa. Seminaariin ja oheistapahtumiin osallistuminen on ilmaista. OnBase Summit tarjoaa osallistujille arvokasta lisätietoa OnBase järjestelmän Terveydenhuollon eri sovelluksista sekä nykyjärjestelmän käytön laajentamisesta vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin.

Ole yhteydessä KIBI’in niin kerromme miten matkajärjestelyt hoituvat sujuvasti ja samalla voimme päivittää tuoreimmat uutiset KIBIn Terveydenhuollon ratkaisuista.

Klikkaamalla tästä saat lisätietoja ohjelmasta ja voit rekisteröityä itse tapahtumaan.

Julkaistu: 2018-09-25
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn