Logotype
Logotype
Logotype

HiMSS Europe18 Conference – KIBI paikanpäällä!

KIBI osallistuu toukokuun 27-29 päivinä Barcelona / Sitges pidettävään vuotuiseen Terveydenhuollon HIMSS 2018 tapahtumaan. Löydät Kibi edustajat osastolta Hyland / OnBase osastonumero #520.  Jos olet kiinnostunut kuulemaan viimeisimmät uutiset KIBI Clinical Suite ratkaisusta tule paikanpäälle ja esittelemme sinulle uudet Terveydenhuollon ratkaisumme.

KIBI osallistuu myös Nordic Community ryhmän tapahtumiin.

Tavataan Sitgesissä Barcelonassa!

Voit soittaa tai lähettää sähköposti ja voimme sopia tapaamisen  Kari Karmitsa tai Jacob Lindberg.

Kiitos mielenkiinnostasi.

 

Julkaistu: 2018-05-25
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn