Logotype
Logotype
Logotype

Robert Cygnaeus, KIBI Nordic toimitusjohtaja, katsoo tulevaisuuteen: ”Tärkein tavoitteemme on parantaa potilasturvallisuutta”

Digitaalinen vallankumous muuttaa hoitotyötä kovaa vauhtia. Potilaslähtöinen hoito ja digitaaliset hoitoratkaisut ovat tekemässä lopullisen läpimurron. Me KIBI:ssä tunnistamme nämä muutokset, jotka tulevat tarjoamaan parempaa terveydenhoitoa kaikille. KIBI Nordic toimitusjohtaja Robert Cygnaeus arvioi tilannetta seuraavassa.

Kun muistelet kulunutta vuotta, mitä KIBI-aiheisia tapahtumia haluaisit nostaa esiin?
Ennen kaikkea haluaisin korostaa sitä, että olemme tehneet merkittäviä investointeja rekrytointiin ja koulutukseen vahvistaaksemme toimitus-, tuki- ja kehitysosastojamme, eli alueita, joilla asiakkaidemme vaatimukset ovat lisääntyneet. Olemme myös palkanneet tuotepäällikön, jonka päätehtävä on keskittyä asiakaspalveluun yhdessä hänen asiakaspalvelutiiminsä kanssa.

Vuoden 2017 suuri uutuus oli KIBI Clinical Suite. Miksi tämä ratkaisu tuotiin markkinoille?
KIBI Clinical Suite on avain tehokkaaseen tiedonkäsittelyyn. Se on helppokäyttöinen käyttöliittymä, jota kautta pääsee kätevästi potilastietoihin ja joka täyttää hoitohenkilökunnan tämän päivän odotukset. KIBI Clinical Suite tuo käytettäväksi kliiniset potilastiedot, jotka normaalisti ovat käytettävissä vain erillisjärjestelmien omien käyttöliittymien kautta. KIBI Clinical Suiten kautta voidaan katsella valokuvia ja videoita, DICOM-tutkimuksia ja EKG-rekisteröintejä sekä käyttää diagnostisia työkaluja, tutkimusten arviointiin ja hoitopäätöksien tekemiseen. Ratkaisuun voi liittää suoraan mm. kameroita ja endoskooppeja siten, että kuvien ja videoiden tallennus tapahtuu täysin automaattisesti. Asiakkaamme osaavat arvostaa KIBI Clinical Suitea ja näkevät sen edut ja mahdollisuudet hoitotyössä.

Mihin KIBI aikoo keskittyä?
Tärkein tavoitteemme on parantaa potilasturvallisuutta, tehostaa hoitotyön sujuvuutta ja pienentää terveydenhuollon kokonaiskustannuksia linkittämällä yhteen ja tehostamalla eri järjestelmien välistä tiedonkulkua. Haluamme kehittää nykyisten ja tulevien asiakkaittemme toimitapoja vastaamaan terveydenhoitoalan tulevaisuuden haasteisiin. Tällä hetkellä asiakkainamme on 23 pohjoismaista sairaanhoitopiiriä sekä yksityisiä alan palveluntarjoajia.

Millaisilta näyttävät alan suuntaukset?
Potilas hoidon keskipisteenä on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista trendeistä, joka kehitysalueena kuuluu eri terveydenhuollon toimijoiden tulevaisuuden hoitoratkaisujen kärkihankkeisiin. Potilaat haluavat valita, mihin he hakeutuvat hoitoon. He myös haluavat hyödyntää palvelutarjoajien tarjoamia uusia tekniikoita ja hoitomuotoja.

Mainitse jokin asiakastapaus, josta olet erityisen ylpeä.
Meillä on parhaillaan meneillään projekti Jämtland Härjedalenin alueen kanssa. Liitämme KIBI Clinical Suiten kaikki moduulit suoraan alueen potilaskertomusjärjestelmään, joka on Cosmic Cambio.

Kun projekti valmistuu, kaikki Cosmicin käyttäjät saavat käytettäväkseen koko potilaskertomuksen, sisältäen lääketieteelliset kuvat, videot sekä DICOM-tutkimukset KIBI Clinical Suiten kautta. Tämä luo erinomaiset mahdollisuudet parantaa potilastiedon läpinäkyvyyttä ja samalla tehostaa hoitotyötä.

Millaisena näet Kibin kolmen vuoden kuluttua?

Toivomme, että kolmen vuoden kuluttua kaikilla asiakkaillamme on käytössä KIBI Clinical Suite ja että olemme saaneet asiakkaiksemme uusia sairaanhoitopiirejä ja yksityisiä palveluntarjoajia kaikista pohjoismaista.

Odotamme myös saavamme uusia asiakkaita muualta Euroopan alueelta, sillä tuotteemme ovat CE-hyväksyttyjä ja siten sallittuja lääketieteelliseen käyttöön koko Euroopan alueella.

Julkaistu: 2017-12-22
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn