Logotype
Logotype
Logotype

Tutustu Jacob Lindbergiin, KIBIn uuteen tuotepäällikköön

Hän tulee Norlandin alueelta, on entinen jääkiekkoilija ja suuri musiikin ystävä. 34-vuotias Jacob Lindberg on jääkiekkosanastoa soveltaen KIBIn tuorein pelaaja, hänen vastuulla on KIBI tuotteiden- ja palvelujen kehittäminen. Jacob on jo täydessä vauhdissa kehittämässä seuraavaa versiota KIBIn tulevasta Terveydenhuollon integraatio alustasta, nimeltään KIBI Clinical Suite.

Aloitit KIBIssä elokuussa 2017. Miltä nyt tuntuu?
– Tosi hienolta ja ennen kaikkea hyvin jännittävältä. Pääsin heti tositoimiin, ja hyvä niin!

Millainen tausta sinulla on?
– Koulutukseltani olen biolääketieteen analyytikko kliinisen fysiologian alalla ja olen työskennellyt muun muassa Karolinskan yliopistollisessa sairaalassa Tukholmassa. Huomasin kuitenkin jo työurani alkuvaiheessa viihtyväni hyvin medtechin puolella. Minua kiinnostaa teknisten integraatioiden kehittäminen ja halu tutkia ja kehittää Terveydenhuollon IT-puolen ratkaisuja.

Mikä on vastuualueesi KIBIllä?
Tuotepäällikkönä tehtäväni on ennen kaikkea osallistua vuoropuheluun asiakkaidemme kanssa heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Tämän työn lisäksi osallistun jatkokehittämään nykyisiä ratkaisujamme ja luomaan uusia palveluja. Näemme, että asiakkaat toivovat mahdollisimman kattavia, standardoituja ratkaisuja, jotka ovat yhteensopivia nykyjärjestelmien kanssa ja tukevat kansallisia ja kansainvälisiä Terveydenhuollon standardeja. Lisäksi meidän on tuettava ratkaisuissamme uusia integraatiotapoja ja potilastietojen siirtoa sairaaloiden, sairaanhoitopiirien ja kansallisten ratkaisujen välillä.

Mikä on päällimmäisenä työlistallasi?
KIBI Clinical Suiten jatkokehittämisen aikatauluttaminen ja kehitysresurssien resurssointi. Valmistelemme parhaillaan KIBIn teknisen integraatioalustojen päivittämistä, joka tulee tapahtumaan jo vuoden 2018 aikana. Integraatioalustan päivittäminen tulee olemaan ensimmäinen vaihe kohti KIBI Clinical Suiten potilashoitotyötä kehittäviä uusia ratkaisuja ja toiminnallisuuksia. Tuleva ratkaisumme tulee säästämään terveydenhuollon ammattilaisten aikaa, tehostamaan hoitokäytäntöjä ja parantamaan potilasturvallisuutta.

Millaisia mahdollisuuksia näet tulevaisuudessa?
KIBI tulee olemaan e-terveydenhuollon alueella toimijana uusi ilmiö. Kaikki asiakkaamme ei ehkä ole vielä nähnyt sitä koko potentiaalia, minkä KIBI Clinical Suite tulee tarjoamaan. KIBIn uudet potilaskeskeiset integroidut ratkaisut tulevat tarjoamaan merkittäviä lisämahdollisuuksia Terveydenhuollon alalla toimiville hoitotyön kehittämiseen tulevaisuuden tarpeisiin.

Julkaistu: 2017-11-15
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn