Logotype
Logotype
Logotype

Anders Milton KIBIn hallitukseen

KIBI nimitti 24. syyskuuta 2017 uuden jäsenen yrityksen hallitukseen. Toivotamme Anders Miltonin, lääketieteen tohtorin, hallituksen tutkijan ja korkean profiilin yhteiskuntakeskustelijan, tervetulleeksi KIBIn hallitukseen.

– Andersilla on vankka pätevyys ja kokemus terveydenhuollon alalta. Hänen tarmonsa, omistautuneisuutensa ja ehtymätön uteliaisuutensa auttavat meitä KIBIllä jatkamaan ratkaisujemme kehittämistä terveydenhuollon tuleviin tarpeisiin, sanoo KIBIn toimitusjohtaja Robert Cygnaeus.

– Olen todella iloinen ja ylpeä saamastani luottamuksesta työskennellä KIBIn kanssa. Perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito käyvät muun yhteiskunnan tavoin läpi valtavia muutoksia digitalisaation vanavedessä. Uudet prosessit, uudet hoitotarpeet ja uudet mahdollisuudet johtavat siihen, että sairaalat, terveyskeskukset ja muut organisaatiot voivat nyt tehdä tehokkaammin työtään tarjotakseen kansalaisille parasta mahdollista hoitoa. KIBIn ratkaisut ja tuotteet lääketieteellisen dokumentaation ja diagnostiikan alueella edistävät juuri tätä. Toivonkin, että voin asiantuntemuksellani ja verkostollani aktiivisesti auttaa KIBIä osallistumaan ja vaikuttamaan työhön paremman hoidon puolesta kaikkialla Pohjoismaissa, toteaa Anders Milton.

Lyhyesti Anders Miltonista
Lääketieteen tohtori, Ruotsin lääkäriliiton (Sveriges Läkarförbund) puheenjohtaja ja sittemmin toimitusjohtaja. Maailman lääkäriliiton (World Medical Association), SACOn, Folk och Försvarin ja Ruotsin Punaisen ristin puheenjohtaja.

Hallituksen tutkija Ruotsin HIV- ja AIDS-politiikan, ruotsalaisen psykiatrian, ei-toivottujen raskauksien määrän pienentämisen sekä elinluovutuksen ja -siirron aloilla.
Vuoden 2004 tsunamikomission jäsen.

Lukuisten muiden säätiöiden ja yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja tai jäsen.

Tietoa KIBIstä
KIBI toimittaa palveluja ja tuotteita lääketieteellisen dokumentaation ja diagnostiikan alueella yli sadalle pohjoismaiselle sairaalalle ja terveyskeskukselle perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon aloilla.

KIBI Clinical Suite on kokonaisratkaisu, joka kerää tietoa eri tutkimuslaitteista ja tietojärjestelmistä ja liittää nämä tiedot osaksi potilaskertomusjärjestelmää. Esimerkkejä potilastiedoista ovat lähetteet, asiakirjat, tutkimukset, valokuvat, videot, DICOM-aineisto ja EKG mittaukset. KIBI on perustettu vuonna 1997, ja se toimii Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, työntekijöiden määrä on 30.

Lisätietoja:
Terese Hedin, Markkinointijohtaja
Puh: +46 70 912 31 11
Sähköposti: terese.hedin@kibi.se

Julkaistu: 2017-11-06
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn