Logotype
Logotype
Logotype

KIBI mukana OnBase Summit tapahtumassa 8. ja 9. päivä marraskuuta

KIBI valtuutettuna OnBase ratkaisutoimittajana ja OnBase Silver tason partnerina on mukana vuoden 2017 OnBase Summit | EMEA tapahtumassa, joka pidetään 8.-9. päivä marraskuuta Berliinissä. Haluamme kutsua sinut mukaan!

Tapahtuma on suunniteltu tietojärjestelmien loppu- ja pääkäyttäjille sekä OnBase järjestelmän laajentamista tai hankintaa harkitseville tahoille. 2017 OnBase Summit | EMEA tapahtumassa esitellään uusimmat OnBase ratkaisut, tarjotaan mahdollisuus tavata Hylandin asiantuntijoita sekä jakaa omia kokemuksia muiden OnBase käyttäjien kanssa.

OnBase Summit | EMEA järjestetään Radisson Blu hotellin tiloissa Berliinissä. Seminaariin ja oheistapahtumiin osallistuminen on ilmaista, tapahtumaa suositellaan sekä IT alan ammattilaisille, järjestelmäarkkitehdeille että loppukäyttäjille. OnBase Summit | EMEA tarjoaa osallistujille arvokasta lisätietoa OnBase järjestelmän käytön, sisällön hallinnan, työnkulkujen ja prosessien hallinnoinnista.

Ole yhteydessä KIBI’in niin kerromme miten matkajärjestelyt hoituvat sujuvasti ja samalla voimme päivittää tuoreimmat uutiset KIBIn Terveydenhuollon ratkaisuista.

Klikkaamalla tästä saat lisätietoja ohjelmasta ja voit rekisteröityä itse tapahtumaan.

Tavataan Berliinissä!

Julkaistu: 2017-08-30
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn