Logotype
Logotype
Logotype

KIBI sai tunnustusta Hylandin OnBase Silver Partnerina

Kibi on valtuutettu OnBase järjestelmätoimittaja, ja meillä on ilo ilmoittaa että olemme jälleen kerran nimennyt Kibin OnBase Silver tason Partneriksemme.

Hylandilla on vahva sitoutuminen loppuasiakkaisiin, ja me valitsemme partnereiksemme vain alan parhaat toimittajat,” sanoo John Machonis Hylandin kansainvälisen myynnin johtaja. Kibi on loistava esimerkki kumppanista, joka tuo lisäarvoa markkinoille, ja he ovat ansainneet omalla toiminnallaan OnBase Silver Partner tunnustuksen.”

“Olemme erittäin ylpeitä, että jälleen kerran olemme saaneet Hylandin OnBase Silver Partner tunnustuksen. Se osoittaa, että panostustamme OnBase tuotteisiin arvostetaan, ja me Kibillä olemme valmiita kehittämään ja rakentamaan kumppanuuttamme eteenpäin”, sanoo Robert Cygnaeus Kibi Nordic toimitusjohtaja.

Julkaistu: 2017-04-06
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn