Logotype
Logotype
Logotype

Tutustu Kibin uuteen markkinointiviestiin

Olemme avanneet uudet Kibi Nordic kotisivumme, joilta löydät viimeisimmät tiedot Kibin Terveydenhuollon ratkaisuista, tavastamme toimia ja vaikuttaa Pohjoismaiseen terveydenhuoltoon lisäämällä tiedon läpinäkyvyyttä ja parantamalla potilasturvaa. Esittelemme samalla yrityksemme uuden logon sekä värimaailman, jonka tulette näkemään kaikessa Kibin markkinointiviestinnässä tästä päivästä eteenpäin.

Julkaistu: 2017-01-26
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn