Logotype
Logotype
Logotype

KIBI keskittyy Medtech liiketoimintaan

Kibi on myynyt ostolaskujen käsittelyyn liittyvät liiketoiminnot pohjoismaissa
10. kesäkuuta 2016 Palette Software AB:lle, tämä tarkoittaa että jatkossa Kibi keskittyy aikaisempaa tarmokkaammin Terveydenhuollon ratkaisujen kehittämiseen ja toimittamiseen kaikissa pohjoismaissa.

– KIBIllä tämä tarkoittaa mahdollisuutta panostaa ja kehittyä terveydenhuollon alueella toimijana, jonka innovatiiviset ratkaisut tuovat terveydenhuollon ammattilaisille merkittää lisäarvoa, parempaa kustannustehokkuutta ja tiedonkäsittelyn helppoutta. Jatkamme kattavien Terveydenhuollon tarpeita vastaavien ratkaisujen kehittämistä ja toimittamista”, KIBIn toimitusjohtaja Robert Cygnaeus kertoo.

KIBI Nordic perustettiin vuonna 1997, ja sen toiminta on keskittynyt kahteen liiketoiminta-alueeseen: Ostolaskujen käsittelyjärjestelmiin ja Terveydenhuollon ratkaisuihin. KIBI on onnistuneesti päässyt molemmille markkinoille, ja kasvattanut niissä omaa osuuttaan kuluneiden vuosien aikana. Yli sata sairaalaa pohjoismaissa käyttää KIBI Healthcare Solutionsin toimittamia ratkaisuja ja palveluita.

– Yrityksellämme on nyt selkeämpi toimintamalli, ja voimme keskittää voimamme paremmin organisaatiomme vahvistamiseen, uusien tuotteiden kehittämiseen sekä toimituskapasiteetin kasvattamiseen Medtech-yrityksenä. Tällä tavalla toteutamme visiotamme olla loppuasiakkaidemme kumppani eri terveydenhuollon järjestelmissä syntyvän potilastiedon haltuunotossa, analysoinnissa sekä säilyttämisessä”.  KIBIn Business Healthcare vetäjä, Patrik Söremark kertoo.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Kari Karmitsa, Toimitusjohtaja
Puh: +358 400 451 724
S-posti: kari.karmitsa@kibi.fi

Tietoa KIBIstä
KIBI auttaa Terveydenhuollon toimijoita pääsemään tavoitteisiinsa luomalla lisäarvoa toimittamillaan ratkaisuilla. Tarjoamme modulaarisen helposti laajennettavan kliinisen alustan potilastiedon käsittelyyn.

KIBI Media on verkkopohjainen ratkaisu lääketieteellisten kuvien ja videoiden tallentamiseen, käsittelyyn ja muokkaamiseen. KIBI Cardio on alusta EKG-mittaustiedon tallentamiseen ja diagnosointiin. Kibi alustalle voi tallentaa potilastietoa useasta eri tietojärjestelmästä sekä lääketieteellisestä laitteesta. Kibi järjestelmä on Sähke2 sertifioitu.
www.kibi.fi

Julkaistu: 2016-06-10
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn