Logotype
Logotype
Logotype

KIBI Terveydenhuoltojärjestelmä on nyt SÄHKE2-sertifioitu

Loistava uutinen kaikille Kibi Terveydenhuoltojärjestelmän käyttäjille! Kibi järjestelmä on nyt sertifioitu ja se täyttää Arkistolaitoksen Sähköisten tietojärjestelmien SÄHKE2-normin mukaiset vaatimukset.

Voimme ylpeinä todeta, että Terveydenhuollon ratkaisumme täyttää vaativimmatkin järjestelmävaatimukset ja samalla välitämme tällä viestillä myös selkeän signaalin Suomen Terveydenhuollolle että Kibi ratkaisut parantavat potilasturvaa, edustavat korkeaa laatua sekä luovat käyttäjätahoille kustannustehokkuutta.

Kibi järjestelmän sertifioinnista vastasi Inspecta Sertifiointi Oy. Sertifikaatti on myönnetty 10.päivä marraskuuta 2015.

Annan mielelläni lisätietoja sertifioinnista ja ratkaisumme erinomaisuudesta, Kari Karmitsa.

Julkaistu: 2015-11-25
Jaa sivut
Facebook Linkedin

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn