Logotype
Logotype
Logotype

Uusi KIBI Clinical Suite on uraauurtava ratkaisu potilastiedon käsittelyyn ja hallintaan. Mahdollisimman korkeaan tietoturvaan ja helppokäyttöisyyteen keskittyvä KIBI Clinical Suite on kokonaisratkaisu, joka yksinkertaistaa ja tehostaa potilastiedon käsittelyä linkittämällä terveydenhuollon eri toimijoiden eri tietojärjestelmät toisiinsa. KIBI Clinical Suite huolehtii myös kuvien sisäänluvusta – ja käsittelystä aina kamerakuvista radiologian- ja mammografian tutkimuksiin sekä EKG-rekisteröinteihin. KIBI Clinical Suite käsittelee myös potilastietoihin liittyvän paperimuotoisen dokumentaation digitoinnin, käsittelyn ja tulkinnan sujuvasti ja luotettavasti.

 

KIBI Clinical Suite koostuu kahdesta osasta: Medical Imaging ja Medical Documentation. Lisätietoja alla olevasta linkistä klikkaamalla!

Kuinka voimme auttaa sinua?

Logotype

KIBI parempaa terveydenhuoltoa Pohjoismaissa! KIBIn potilastietojen hallintajärjestelmiä ja diagnostiikkatuotteita käytetään yli 100 pohjoismaisessa sairaalassa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Osoite

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa, Finland
+358 400 45 17 24
info@kibi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Syötä koodi: captcha

Seuraa meitä

Linkedin LinkedIn